Angst tandarts Rotterdam

Bent u opzoek naar een tandarts in Rotterdam die u van uw angst voor de tandarts af helpt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Angst voor de tandarts komt vaak voor:

Wij zijn ons ervan bewust dat angst voor de tandarts vaak voorkomt. Het is dan ook makkelijk zeggen dat het nergens voor nodig is. Natuurlijk zijn er leukere uitjes te bedenken dan een bezoek aan de tandarts, maar van een gezond gebit heeft u dagelijks plezier. Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt bij een bezoek aan onze praktijk. Geeft u het daarom altijd aan als u ergens bang voor bent, zodat wij dit van tevoren met u kunnen bespreken. Rust, vertrouwen en uitleg staan bij ons hoog in het vaandel.

Gaat het om uw kind, lees hier dan meer over onze behandelwijze bij kinderen.


Uw eerste bezoek:

Komt u voor het eerst, dan gebeurt er niets waar u zich zorgen om hoeft te maken. Wij controleren uw gebit en maken zo nodig een foto (doet ook geen pijn). Daarna vertellen we u precies wat de status is van uw gebit en of er iets aan mankeert. Indien vervolgbehandelingen nodig zijn, dan bespreken we dit eerst met u en maken een nieuwe afspraak. Wilt u tijdens de behandeling iemand meenemen of naar uw favoriete muziek luisteren op uw MP3 speler, geen probleem. Kortom, wij houden rekening met uw angst. Er zijn u al velen voorgegaan die wij over hun angst voor de tandarts heen hebben geholpen. Iets waar wij trots op zijn.